واقعة مؤسفة.. إصابة تلميذ بجرح في القرنية بعد اعتداء معلمة عليه بكتاب في مدرسة لغات بالدقهلية
شهدت مواقع التواصل الاجتماعي حالة من الغضب بعد تداول منشور عن تعرض تلميذ يدعى فادي، بالصف الأول الابتدائي، لإصابة خطيرة في عينه داخل مدرسة المنزلة للغات بمدينة المنزلة الجديدة بمحافظة الدقهلية، بعد قيام معلمة بضربه بالكتاب أثناء الحصة.
وقالت والدة الطفل، إسراء هدهد، إنها فوجئت يوم الخميس الماضي بانهيار ابنها من البكاء داخل المدرسة، لتكتشف لاحقًا أن معلمة مادة “اكتشف” قامت بإلقاء الكتاب عليه بشكل مفاجئ فأصابت عينه مباشرة. وأضافت: «الأطباء أكدوا جميعًا أن ابني أصيب بجرح في القرنية، وهو جرح شديد الألم يجعله غير قادر على فتح عينه».
وتابعت الأم: «الأزمة لم تتوقف عند الضرب فقط، لكن بعد إصابة ابني تركته المعلمة لساعات يصرخ من الألم دون إسعاف أو حتى إبلاغنا، بل اكتفت بالقول له: كفاية زن».
وأشارت إلى أنه عند مواجهتها للمعلمة، ردت قائلة: «ده بيتدلع وبيعيط على طول.. واللي عندكم اعملوه».
وفي منشور متداول على فيسبوك جاء:«يعني إيه مدرسة تحدف طالب بالكتاب في الحصة وتيجي في عين والد تاني؟ وتقول بكل بجاحة: كان قصدي واحد تاني! والنتيجة جرح صريح في القرنية.. ولا وتسبيه ساعات يصرخ عشان بيدلع! وتكملي ضرب في التاني! دي مدرسة اللغات اللي المفروض بنحاول نوفر فيها مستوى كويس لعيالنا.. الطفل يدعى فادي».
واختتمت الأم تصريحاتها بالتأكيد أنها بدأت اتخاذ الإجراءات القانونية ولن تتنازل عن حق ابنها، قائلة: «مش بس علشان ضربته، لكن لأنها استهترت بعياطه وسيباه يتوجع بالساعات»
تطبيق نبض





